Om os

Hvem er vi?

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Med dét som udgangspunkt arbejder vi professionelt og tillidsfuldt med opgaver indenfor rekruttering af vikarer, projektmedarbejdere og medarbejdere til fastansættelse. Vi har et stort netværk og tilsammen mange års erfaring indenfor en lang række brancher.
Helle Hegaard
HR og Rekrutteringspartner
Indehaver

Medarbejderne som virksomhedens vigtigste ressource er mit udgangspunkt og fokus.

Jeg vægter at lære virksomheden, menneskene bag og kulturen i den enkelte virksomhed at kende, for at kunne rådgive ud fra individuelle behov der giver værdi strategisk og operationelt.

Min force er at være ærlig og nysgerrig og udfordre gerne mulighederne. Det kan f.eks. være i forhold til at sætte fokus på det rette match af hhv. faste og fleksible medarbejdere.

Vikar og projektansættelser kan være en vigtig variabel faktor for virksomhedens handlekraft og konkurrenceevne. Det spændende er at se på og udfordre mulighederne og behovet i hver enkelt unikke virksomhed.

Overordnet brænder jeg for at skabe resultater gennem og sammen med mennesker.

Jeg har i mange år arbejdet med løsningsorienteret salg, rådgivning og coaching. De seneste 7 år har jeg arbejdet med vikarer og rekrutteringer.

Jørgen Schytz
Økonomikonsulent
Partner

I PeopleFocus er min primære opgave at sikre, at medarbejderne får den korrekte løn til rette tid.

I kraft af mine mange års erfaring og store netværk indenfor økonomi og administration, vil jeg ligeledes bidrage i forbindelse med rekruttering af medarbejdere indenfor disse områder, både når det drejer sig om rekruttering af faste medarbejdere samt fleksibel arbejdskraft som vikarer og projektansættelser.

Økonomi er mit speciale. Jeg er indehaver af virksomheden Schytz Administration, hvor jeg bl.a. hjælper virksomheder med regnskab, løn, controlling samt budgettering.

Kvalitet og service er nøgleordene, og jeg sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer forventningerne.

Jeg er certificeret i DISC som bl.a. er et værdifuldt værktøj i forbindelse med at finde det helt rette match af medarbejdere til virksomheden og teamet, ligesom det er et godt redskab til onboarding af nye medarbejdere etc..

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.