PRODUKTIONS- MEDARBEJDERE TIL JOB INDENFOR DEN GRØNNE OMSTILLING

Vil du gerne være med til at bidrage til den grønne omstilling? PeopleFocus ApS søger til hurtig opstart, to medarbejdere til produktionsteam som arbejder med serieproduktion af brændselscellesystemer. Virksomheden ligger på Aalborg Havn. I jobbet vil der være rotation mellem de forskellige arbejdsstationer. Du kommer til at stå op og arbejde med små elektronikkomponenter, så det kræver præcision og fingersnilde. De dygtige og engagerede kollegaer vil sørge for grundig oplæring.

REGNSKABSANSVARLIG MED FRIHED OG ANSVAR TIL JYSK TRANSPORTSERVICE A/S

PeopleFocus ApS søger en dygtig og kompetent medarbejder til Jysk Transportservice A/S som også består af datterselskabet Jysk Dyretransport A/S. Virksomheden er en veldrevet og ambitiøs logistikvirksomhed beliggende i Haverslev. Du bliver en del af en virksomhed hvor kulturen kendetegnes ved at glade kollegaer, er gode kollegaer. smil, hjælpsomhed, respekt og tillid til hinanden er nøgleord der efterleves. Kan du se dig selv i et job med masser af ansvar, alsidige opgaver indenfor regnskab, bogholderi og controlling? Kan du også se fordelene ved at arbejde i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så kan dette måske være et job for dig.

KOMMUNIKATIONS KOORDINATOR

STILLINGEN ER BESAT. TAK FOR INTERESSEN! Til stor international vækstvirksomhed indenfor den grønne omstilling, søger PeopleFocus ApS en kommunikationsmedarbejder. Vi søger en bred profil indenfor de discipliner der hører under kommunikation og presse. Vi kan love dig et job i en af Aalborgs mest spændende og innovative virksomheder, hvor der er fuld fart på, og hvor du bliver udfordret og udviklet hver eneste dag. Er det dig der brænder for det og tænker at dét er lige mig, så tag straks kontakt til os.

Teknisk stærk projektsælger til havne segmentet i hele DK

VI HAR FUNDET OP SYSTEM’S NYE SÆLGER. TAK FOR DEN STORE INTERESSE! PeopleFocus ApS søger endnu en sælger til salgsteamet hos vores kunde OP System A/S. Virksomheden har forrygende travlt og udvider samtidig leverandøraftaler med yderligere eneforhandlinger i Danmark. Du får hele Danmark som legeplads og de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet. Du får ansvaret for salg af materialehåndteringsmaskiner, som OP System A/S har fået eneforhandling af til havne i DK.

Teknisk stærk sælger med hele Danmark som legeplads!

VI HAR FUNDET OP SYSTEM’S NYE SÆLGER. TAK FOR DEN STORE INTERESSE! PeopleFocus ApS søger en skarp sælger til vores kunde OP System A/S. Virksomheden har forrygende travlt og udvider samtidig leverandøraftaler med yderligere eneforhandlinger i Danmark. Du får hele Danmark som legeplads og de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet. Du får ansvaret for salg af nogle af markedets bedste kvalitetsmaskiner og dine kunder finder du primært indenfor recycling.

Skarp og serviceminded lager- og indkøbsassistent – til spændende virksomhed i vækst

PeopleFocus ApS søger en skarp profil til vores kunde OP System A/S i Løsning, med opstart hurtigst muligt. Skal du med på holdet, hvor salg og markedets bedste serviceniveau skal bringe OP System A/S tilbage i førertrøjen? Service i topklasse er en afgørende faktor, og har du styr på lager og indkøb, så er her et job med en spændende varieret arbejdsdag. Har du en god humor, ben i næsen og kan du begå dig godt i et travlt værkstedsmiljø, så har du mulighed for at få foden indenfor i en virksomhed i udvikling og vækst.

Regnskabsmedarbejder - deltid 20 timer med frihed og ansvar!

PeopleFocus ApS søger en dygtig medarbejder til et fast deltidsjob til virksomhed indenfor autobranchen i Frederikshavn. Er du struktureret og analytisk? Trives du med en bred vifte af bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver og vil du være med til at holde fokus på nøgletal og KPI’er i virksomheden? Så er det måske dig, vi skal bruge til vores kunde, som har brug for din hjælp i en fast deltidsstilling. • Du får et frit job anslået til 20 timer pr. uge • Mulighed for indimellem at arbejde hjemmefra • Medindflydelse og ansvar • En veletableret virksomhed hvor service er nøglen til succes

Servicemontør – Entreprenørmaskine- mekaniker til OP System A/S

Der er fuld fart på, og med særligt fokus på høj service hos kunderne, søger vi endnu en servicemontør til teamet. Brænder du for at lege med de helt store maskiner, yde service i topklasse i en meget varieret hverdag? Har du samtidig et godt humør, som er kendetegnet for kollegaerne i OP System? Så læs endelig videre og læs bl.a. hvad Servicemontørerne Søren og Gustav siger om jobbet og arbejdspladsen …

Planlægger - Supply Chain Operations

Til stor ung innovativ vækstvirksomhed indenfor den grønne omstilling, søger PeopleFocus ApS en ambitiøs og energisk medarbejder, der skal være med til at opbygge og systematisk strukturere komplekse procedurer i drift og forsyningskæderne. Du bliver en vigtig brik i udviklingsfasen i en meget flad organisation, hvor der ikke er langt fra ideer til handling. En virkelig spændende ambitiøs og visionær virksomhed, med masser af udviklingsmuligheder for den rette medarbejder.

SHIPPINGASSISTENT TIL INTERNATIONAL VIRKSOMHED I AALBORG

PeopleFocus søger en motiveret medarbejder til en spændende virksomhed i Aalborg. Vi søger en som arbejder struktureret og har kendskab til logistik og shipping. Du vil være i tæt kontakt med salgsafdelingen, leverandører og transportører. Den rette medarbejder kan have flere års erfaring, men du kan også have begrænset erfaring, med et stort ønske om at få mere erfaring indenfor shippingområdet.

Værkfører til OP System A/S i Løsning

Brænder du for planlægning og ledelse og kan du supportere montørerne i deres arbejde via en teknisk og mekanisk baggrund? Har du tilmed et godt humør, som er kendetegnet for kollegaerne i OP System, så har vi et spændende job i en sund virksomhed med gode arbejdsforhold og et rigtig godt arbejdsklima. Du får en central rolle i en flad organisation med de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet…..

Indkøber til international virksomhed i Aalborg

PeopleFocus ApS søger en dygtig og motiveret medarbejder til en stor virksomhed i Aalborg. Har du kendskab til indkøb og har interesse i at tænke i optimeringsprocesser, så er det måske dig, vi har et spændende job til. Din baggrund er ikke afgørende, men du har kendskab til operationelt indkøb. Måske er du nyuddannet akademiker, som gerne vil bidrage med din viden i en international produktionsvirksomhed, som er midt i opbygning af en ny afdeling. Vi ser en profil med teoretisk viden, som kan bidrage med nytænkende tilgange til det operationelle indkøb, herunder optimering af processer og procedurer.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.