Administrativ medarbejder til international virksomhed !!

PeopleFocus ApS søger en dygtig og motiveret administrativ medarbejder til en stor international virksomhed i Aalborg området. Tiltrædelse hurtigst muligt! Vores kunde har travlt og søger en medarbejder, som kan hjælpe med forskellige administrative opgaver. Du bliver en vigtig brik, som skal få enderne til at nå sammen i en periode med ekstra travlhed. I første omgang er der tale om en del registrerings- og tastearbejde og senere vil du blive involveret i opgaver fra både indkøb- ordrebehandling og planlægningsfunktionerne….

Industritekniker til teknologisk moderne virksomhed!!

Her har du muligheden for at blive en del af en af Nordeuropas førende virksomheder indenfor bearbejdede metalkomponenter. Virksomheden har højteknologiske maskiner til produktion af både små og mellemstore serier og mestrer processer som CNC-drejning, fræsning, slibning, friktionssvejsning, induktionshærdning og overfladebehandling, såsom ultralydsrensning og sandblæsning. Er du uddannet industritekniker eller lignende med god erfaring med CNC-maskiner, så søger vi lige nu 3 medarbejdere til en spændende virksomhed, hvor du bliver en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer.

Markedets bedste Servicechef/Værkfører

TAK FOR DEN STORE INTERESSE – VI HAR FUNDET OP SYSTEM A/S’ NYE SERVICECHEF/VÆRKFØRER !! PeopleFocus ApS søger en Servicechef/Værkfører til vores kunde OP System A/S i Løsning. Service i topklasse er en afgørende faktor, og du får en central rolle i en flad organisation med de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet. Er du lige så ambitiøs som OP System? Brænder du for planlægning og ledelse, og har du et godt humør som er kendetegnet for kollegaerne i OP System? Så er det måske dig vi søger, til at være med til at forme virksomheden, hvor salg og markedets bedste serviceniveau skal bringe OP System tilbage i førertrøjen.

Proaktiv og selvstændig praktikant søges til foråret 2022

PeopleFocus ApS er en vikar- og rekrutteringsvirksomhed med kontor i Nørresundby. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource! Med dét som udgangspunkt arbejder vi professionelt og tillidsfuldt med opgaver indenfor rekruttering af vikarer, projektmedarbejdere og medarbejdere til fastansættelse. Vi søger en praktikant til foråret 2022, som har interesse for administration, marketing, HR og rekruttering. Vi er en nystartet virksomhed og som praktikant vil du være med i alle facetter i en spændende hverdag. Arbejdsopgaverne er af meget varierende karakter, ligesom det er vigtigt selv at gribe opgaverne.

Driftsleder til Nibe Varmeværk – en teknisk moderne virksomhed

TAK FOR DEN STORE INTERESSE – VI HAR FUNDET NIBE VARMEVÆRK’S NYE DRIFTSLEDER! PeopleFocus ApS søger en faglig dygtig og motiverende lederprofil til Nibe Varmeværk. Kan du se dig selv i en teknisk moderne og serviceorienteret virksomhed, hvor du med stor grad af frihed evner at sikre optimering af driften i en foranderlig hverdag? Kan du samtidig lede og inddrage dine kompetente kollegaer og skabe fælles ejerskabsfølelse? Så er det måske dig, vi søger.

Account Manager til recycling branchen - for et grønnere Danmark

TAK FOR DEN STORE INTERESSE – VI HAR FUNDET OP SYSTEM A/S’s NYE MEDARBEJDER! PeopleFocus ApS søger en kollega til salgsteamet hos vores kunde OP System A/S. Du får hele Danmark som legeplads og de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet. Er du lige så ambitiøs som OP System? Har du høj faglighed, er proaktiv og har du et godt humør som er kendetegnet for kollegaerne i OP System? Så er det måske dig, vi søger til at være med til at forme virksomheden, hvor salg og markedets bedste serviceniveau skal bringe OP System tilbage i førertrøjen.

Klejnsmed til spændende job i stærk dansk virksomhed

Vi søger lige NU, så hvis du brænder for at levere et godt stykke håndværk, så er du måske den medarbejder, vi leder efter! Vi søger en faglig stærk klejnsmed, lastvognsmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker, smed eller lignende. Vi tilbyder ordnede forhold og overenskomstmæssig løn. Ring gerne og hør nærmere.

Industrioperatør til spændende virksomhed

Vi søger lige NU en industrioperatør, industritekniker eller lignende. Du bliver en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer samt et godt og venligt arbejdsmiljø. Her har du muligheden for at blive en del af en global koncern, der udvikler og producerer hydraulisk entreprenørmateriale til kunder, der efterspørger høj effektivitet samt det mest driftssikre og miljørigtige udstyr. Vi tilbyder ordnede forhold og overenskomstmæssig løn. Ring gerne og hør nærmere.

Erfaren lagermedarbejder m/Truckcertifikat

Er du vild med at køre truck? Så er jobbet som lagermedarbejder hos vores kunde sikkert noget for dig. Vi søger tre dedikerede og kvalitetsbevidste medarbejdere til lagerarbejde med truckkørsel. Vi tilbyder dig arbejde under ordnede forhold og overenskomstmæssig løn. Ring gerne til os og hør nærmere.

À la carte kok og køkkenassistent som værdsætter et godt arbejdsmiljø

À la carte kok og køkkenassistent søges til velrenommeret Café i Jammerbugt. Sætter du pris på kvalitet og elsker du at gøre lidt ekstra for at give kunderne en god oplevelse, så er det måske dig vi søger!

Engagerede medarbejdere M/K

PeopleFocus søger medarbejdere til vores kunder indenfor byggeri og håndværk i Nordjylland. Vi er et nyt professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, med mange års erfaring. Vi sætter stor pris på kvalitet og den nære kontakt. Vi søger dygtige og engagerede medarbejdere M/K, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder…
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.