Industritekniker - alsidigt job med ansvar i Løgstør

LSM Steel Spånteknik i Løgstør er en moderne totalleverandør indenfor CNC/spåntagning af materialer og komponenter i metal, plast, stål og rustfrit stål. Vi søger dig som kan lide en spændende og alsidig hverdag. Dig som kan arbejde selvstændigt og tage ansvar sammen med dine hjælpsomme kollegaer som altid villige til at give en hånd med for at komme i mål sammen. Der er meget travlt og det er en forudsætning at du har erfaring med MAZAK CNC maskiner….

Lager og Logistikmedarbejder med styr på disponering

Til solid dansk vækstvirksomhed søger vi en dygtig medarbejder til lagerafdelingen. Vi søger dig der er uddannet indenfor området eller dig der har en del erfaring fra lignende stilling. Hvis du har været med til opbygning af et lager og har teoretisk og/eller praktisk ledererfaring vil det være en fordel, da der vil være gode udviklingsmuligheder i jobbet. Din indstilling og motivation er afgørende for at få succes.

Marketing Manager med fokus på Strategi og Branding

TAK FOR DEN STORE INTERESSE – VI HAR ANSAT EN KANDIDAT TIL JOBBET. Er du passioneret omkring markedsføring og har erfaring med strategi og branding, så er der her en spændende mulighed i en af Danmarks førende IT-virksomheder. Der er tale om en ambitiøs international virksomhed i konstant udvikling. En arbejdsplads med højt tempo, masser af energi og forandringsparathed i en flad organisationsstruktur. Kulturen bærer præg af holdånd og et stærkt fællesskab med udviklingsmuligheder og daglig sparring med kompetente og engagerede kollegaer i alle afdelinger. Din primære opgave består i at udvikle, planlægge og eksekvere virksomhedens markedsføringsstrategi i tæt samarbejde med blandt andre salgschefen og produktdirektøren.

Kørselsdisponent til Marius Pedersen A/S i Aalborg

VI HAR FUNDET DEN RETTE KANDIDAT TIL JOBBET, MANGE TAK FOR DEN STORE INTERESSE. Der er forrygende travlt og vi søger endnu en dedikeret medarbejder til holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed! Du bliver en del af et team med engagerede medarbejdere, hvor omgangstonen er positiv, uformel, og bærer præg af samarbejde og holdånd. Kan du lide en travl hverdag med masser af ansvar, afvekslende opgaver og motiveres du af at yde en høj service overfor både kunder og kollegaer, så er det måske dig vi søger.

Produktionsmedarbejdere - med henblik på fastansættelse

Du vil passe fint ind i teamet, hvis du har erfaring med produktionsarbejde og befinder dig godt med rutineopgaver. Arbejdet kræver en god fysik og lidt fingersnilde. Teamet vægter motivation, vilje og godt humør og så er det afgørende, at du er mødestabil. Du kan til gengæld være sikker på, at kollegaerne byder dig pænt velkommen, sikrer god oplæring og hjælper dig godt igang.

Produktionsmedarbejder - montagearbejde

STILLINGEN ER BESAT – VI HAR LØBENDE TILSVARENDE JOB, SÅ OPRET GERNE DIT CV PÅ VORES HJEMMESIDE. Vi søger lige nu en produktionsmedarbejder til en virksomhed i Aalborg. En dansk virksomhed hvor de vægter et godt arbejdsmiljø og en virksomhed med sunde værdier. Meget hurtig opstart. 3 mdr. vikariat med mulighed for forlængelse.

Deltids lønbogholder til industrivirksomhed i Aalborg

TAK FOR DEN MEGET STORE INTERESSE. VI HAR FUNDET EN LØNBOGHOLDER TIL VORES KUNDE. PeopleFocus ApS søger en deltids lønbogholder til en industrivirksomhed i Aalborg. Der er tale om opstart i et vikariat, med henblik på fastansættelse. Hurtig opstart prioriteres. Er du struktureret, omhyggelig og har du samtidig et udpræget servicegen? Trives du på et mindre kontor med fart over feltet, så er det måske dig vi leder efter. Stillingen er på 25-30 timer placeret mandag til torsdag efter nærmere aftale. På sigt vil der være mulighed for evt. fuldtid. Du vil møde en uformel omgangstone, hvor åbenhed og hjælpsomhed værdsættes.

Kørselsdisponent til Marius Pedersen A/S i Aalborg

VI HAR FUNDET DEN RETTE KANDIDAT TIL JOBBET. TAK FOR DEN MEGET STORE INTERESSE. Vil du være med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed? Du bliver en del af et team med engagerede medarbejdere, hvor omgangstonen er positiv, uformel, og bærer præg af samarbejde og holdånd. Kan du lide en travl hverdag med masser af ansvar, afvekslende opgaver og motiveres du af at yde en høj service overfor både kunder og kollegaer, så er det måske dig vi søger.

Produktionsmedarbejdere til montagearbejde

Vi søger lige nu produktionsmedarbejdere til en virksomhed i Aalborg. En dansk virksomhed hvor de vægter et godt arbejdsmiljø og en virksomhed med sunde værdier. Hurtig opstart umiddelbart efter Påske.

PRODUKTIONS- MEDARBEJDERE TIL JOB INDENFOR DEN GRØNNE OMSTILLING

Vil du gerne være med til at bidrage til den grønne omstilling? PeopleFocus ApS søger til hurtig opstart, to medarbejdere til produktionsteam som arbejder med serieproduktion af brændselscellesystemer. Virksomheden ligger på Aalborg Havn. I jobbet vil der være rotation mellem de forskellige arbejdsstationer. Du kommer til at stå op og arbejde med små elektronikkomponenter, så det kræver præcision og fingersnilde. De dygtige og engagerede kollegaer vil sørge for grundig oplæring.

REGNSKABSANSVARLIG MED FRIHED OG ANSVAR TIL JYSK TRANSPORTSERVICE A/S

PeopleFocus ApS søger en dygtig og kompetent medarbejder til Jysk Transportservice A/S som også består af datterselskabet Jysk Dyretransport A/S. Virksomheden er en veldrevet og ambitiøs logistikvirksomhed beliggende i Haverslev. Du bliver en del af en virksomhed hvor kulturen kendetegnes ved at glade kollegaer, er gode kollegaer. smil, hjælpsomhed, respekt og tillid til hinanden er nøgleord der efterleves. Kan du se dig selv i et job med masser af ansvar, alsidige opgaver indenfor regnskab, bogholderi og controlling? Kan du også se fordelene ved at arbejde i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så kan dette måske være et job for dig.

KOMMUNIKATIONS KOORDINATOR

STILLINGEN ER BESAT. TAK FOR INTERESSEN! Til stor international vækstvirksomhed indenfor den grønne omstilling, søger PeopleFocus ApS en kommunikationsmedarbejder. Vi søger en bred profil indenfor de discipliner der hører under kommunikation og presse. Vi kan love dig et job i en af Aalborgs mest spændende og innovative virksomheder, hvor der er fuld fart på, og hvor du bliver udfordret og udviklet hver eneste dag. Er det dig der brænder for det og tænker at dét er lige mig, så tag straks kontakt til os.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.