Planlægger - Supply Chain Operations

Til stor ung innovativ vækstvirksomhed indenfor den grønne omstilling, søger PeopleFocus ApS en ambitiøs og energisk medarbejder, der skal være med til at opbygge og systematisk strukturere komplekse procedurer i drift og forsyningskæderne. Du bliver en vigtig brik i udviklingsfasen i en meget flad organisation, hvor der ikke er langt fra ideer til handling. En virkelig spændende ambitiøs og visionær virksomhed, med masser af udviklingsmuligheder for den rette medarbejder.

SHIPPINGASSISTENT TIL INTERNATIONAL VIRKSOMHED I AALBORG

PeopleFocus søger en motiveret medarbejder til en spændende virksomhed i Aalborg. Vi søger en som arbejder struktureret og har kendskab til logistik og shipping. Du vil være i tæt kontakt med salgsafdelingen, leverandører og transportører. Den rette medarbejder kan have flere års erfaring, men du kan også have begrænset erfaring, med et stort ønske om at få mere erfaring indenfor shippingområdet.

Værkfører til OP System A/S i Løsning

Brænder du for planlægning og ledelse og kan du supportere montørerne i deres arbejde via en teknisk og mekanisk baggrund? Har du tilmed et godt humør, som er kendetegnet for kollegaerne i OP System, så har vi et spændende job i en sund virksomhed med gode arbejdsforhold og et rigtig godt arbejdsklima. Du får en central rolle i en flad organisation med de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet…..

Indkøber til international virksomhed i Aalborg

PeopleFocus ApS søger en dygtig og motiveret medarbejder til en stor virksomhed i Aalborg. Har du kendskab til indkøb og har interesse i at tænke i optimeringsprocesser, så er det måske dig, vi har et spændende job til. Din baggrund er ikke afgørende, men du har kendskab til operationelt indkøb. Måske er du nyuddannet akademiker, som gerne vil bidrage med din viden i en international produktionsvirksomhed, som er midt i opbygning af en ny afdeling. Vi ser en profil med teoretisk viden, som kan bidrage med nytænkende tilgange til det operationelle indkøb, herunder optimering af processer og procedurer.

Administrative medarbejdere til international virksomhed i Aalborg !!

PeopleFocus ApS søger to dygtige og motiverede administrative medarbejdere til en stor international virksomhed i Aalborg området. Tiltrædelse hurtigst muligt! Vores kunde har travlt og søger to medarbejdere, som kan hjælpe med forskellige administrative opgaver. Du bliver en vigtig brik, som skal få enderne til at nå sammen i en periode med ekstra travlhed. Der vil være rutineprægede opgaver som registrerings- og tastearbejde, men du vil også blive involveret i opgaver fra både ordre-, indkøbs- og planlægningsfunktionerne.

Erfaren murer søges til varierende opgaver i etableret firma i Aalborg

For murer- og kloakmester virksomhed i Aalborg søger vi en erfaren murer. Ordnede forhold efter overenskomst og konkurrencedygtig løn med mulighed for firmabil. Et godt firma med stor grad af frihed under ansvar. Om virksomheden: Virksomheden arbejder primært med om- og tilbygninger og renoveringer af parcelhuse. Der er masser af projekter i ordrebogen, og du vil kunne se frem til et job, hvor du arbejder meget selvstændigt og hvor ingen dage ligner hinanden.

Account Manager til havne segmentet i hele DK

PeopleFocus ApS søger endnu en Account Manager til salgsteamet hos vores kunde OP System A/S. Virksomheden har forrygende travlt og udvider samtidig leverandøraftaler med yderligere eneforhandlinger i Danmark. Du får hele Danmark som legeplads og de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet. Du får ansvaret for salg af materialehåndteringsmaskiner, som de netop har fået eneforhandling af til havne i DK.

Servicemontører søges til OP System A/S

PeopleFocus ApS søger servicemontører til vores kunde OP System A/S i Løsning. Tiltrædelse hurtigst muligt! Virksomheden har forrygende travlt og udvider samtidig leverandøraftaler med yderligere eneforhandlinger. Er du lige så ambitiøs som OP System? Brænder du for service og montage, og har du et godt humør som er kendetegnet for kollegaerne i OP System? Så er det måske dig vi søger! Virksomheden tilbyder • Konkurrencedygtig løn, pension og sundhedsforsikring • Et godt arbejdsmiljø med dygtige og servicemindede kollegaer ….læs mere

Kvik bogholder med styr på tal og systemer!

PeopleFocus ApS søger en bogholder til produktions- og servicevirksomhed i Nørresundby. Er du struktureret og serviceminded? Trives du med en bred vifte af bogholderimæssige opgaver og vil du være med til at skabe høj performance i en international virksomhed? Så er det måske dig, vi skal bruge til vores kunde, som har brug for din hjælp i en længere periode. Du vil passe godt i teamet, hvis du som person er positiv, serviceminded og proaktiv og kan lide en frisk og uformel tone på kontoret

Administrativ medarbejder til international virksomhed !!

PeopleFocus ApS søger en dygtig og motiveret administrativ medarbejder til en stor international virksomhed i Aalborg området. Tiltrædelse hurtigst muligt! Vores kunde har travlt og søger en medarbejder, som kan hjælpe med forskellige administrative opgaver. Du bliver en vigtig brik, som skal få enderne til at nå sammen i en periode med ekstra travlhed. I første omgang er der tale om en del registrerings- og tastearbejde og senere vil du blive involveret i opgaver fra både indkøb- ordrebehandling og planlægningsfunktionerne….

Industritekniker til teknologisk moderne virksomhed!!

Her har du muligheden for at blive en del af en af Nordeuropas førende virksomheder indenfor bearbejdede metalkomponenter. Virksomheden har højteknologiske maskiner til produktion af både små og mellemstore serier og mestrer processer som CNC-drejning, fræsning, slibning, friktionssvejsning, induktionshærdning og overfladebehandling, såsom ultralydsrensning og sandblæsning. Er du uddannet industritekniker eller lignende med god erfaring med CNC-maskiner, så søger vi lige nu 3 medarbejdere til en spændende virksomhed, hvor du bliver en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer.

Markedets bedste Servicechef/Værkfører

TAK FOR DEN STORE INTERESSE – VI HAR FUNDET OP SYSTEM A/S’ NYE SERVICECHEF/VÆRKFØRER !! PeopleFocus ApS søger en Servicechef/Værkfører til vores kunde OP System A/S i Løsning. Service i topklasse er en afgørende faktor, og du får en central rolle i en flad organisation med de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet. Er du lige så ambitiøs som OP System? Brænder du for planlægning og ledelse, og har du et godt humør som er kendetegnet for kollegaerne i OP System? Så er det måske dig vi søger, til at være med til at forme virksomheden, hvor salg og markedets bedste serviceniveau skal bringe OP System tilbage i førertrøjen.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.