Kørselsdisponent til Marius Pedersen A/S i Aalborg

VI HAR FUNDET DEN RETTE KANDIDAT TIL JOBBET, MANGE TAK FOR DEN STORE INTERESSE. Der er forrygende travlt og vi søger endnu en dedikeret medarbejder til holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed! Du bliver en del af et team med engagerede medarbejdere, hvor omgangstonen er positiv, uformel, og bærer præg af samarbejde og holdånd. Kan du lide en travl hverdag med masser af ansvar, afvekslende opgaver og motiveres du af at yde en høj service overfor både kunder og kollegaer, så er det måske dig vi søger.

Produktionsmedarbejdere - med henblik på fastansættelse

Du vil passe fint ind i teamet, hvis du har erfaring med produktionsarbejde og befinder dig godt med rutineopgaver. Arbejdet kræver en god fysik og lidt fingersnilde. Teamet vægter motivation, vilje og godt humør og så er det afgørende, at du er mødestabil. Du kan til gengæld være sikker på, at kollegaerne byder dig pænt velkommen, sikrer god oplæring og hjælper dig godt igang.

Produktionsmedarbejder - montagearbejde

STILLINGEN ER BESAT – VI HAR LØBENDE TILSVARENDE JOB, SÅ OPRET GERNE DIT CV PÅ VORES HJEMMESIDE. Vi søger lige nu en produktionsmedarbejder til en virksomhed i Aalborg. En dansk virksomhed hvor de vægter et godt arbejdsmiljø og en virksomhed med sunde værdier. Meget hurtig opstart. 3 mdr. vikariat med mulighed for forlængelse.

Deltids lønbogholder til industrivirksomhed i Aalborg

TAK FOR DEN MEGET STORE INTERESSE. VI HAR FUNDET EN LØNBOGHOLDER TIL VORES KUNDE. PeopleFocus ApS søger en deltids lønbogholder til en industrivirksomhed i Aalborg. Der er tale om opstart i et vikariat, med henblik på fastansættelse. Hurtig opstart prioriteres. Er du struktureret, omhyggelig og har du samtidig et udpræget servicegen? Trives du på et mindre kontor med fart over feltet, så er det måske dig vi leder efter. Stillingen er på 25-30 timer placeret mandag til torsdag efter nærmere aftale. På sigt vil der være mulighed for evt. fuldtid. Du vil møde en uformel omgangstone, hvor åbenhed og hjælpsomhed værdsættes.

Kørselsdisponent til Marius Pedersen A/S i Aalborg

VI HAR FUNDET DEN RETTE KANDIDAT TIL JOBBET. TAK FOR DEN MEGET STORE INTERESSE. Vil du være med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed? Du bliver en del af et team med engagerede medarbejdere, hvor omgangstonen er positiv, uformel, og bærer præg af samarbejde og holdånd. Kan du lide en travl hverdag med masser af ansvar, afvekslende opgaver og motiveres du af at yde en høj service overfor både kunder og kollegaer, så er det måske dig vi søger.

Produktionsmedarbejdere til montagearbejde

Vi søger lige nu produktionsmedarbejdere til en virksomhed i Aalborg. En dansk virksomhed hvor de vægter et godt arbejdsmiljø og en virksomhed med sunde værdier. Hurtig opstart umiddelbart efter Påske.

PRODUKTIONS- MEDARBEJDERE TIL JOB INDENFOR DEN GRØNNE OMSTILLING

Vil du gerne være med til at bidrage til den grønne omstilling? PeopleFocus ApS søger til hurtig opstart, to medarbejdere til produktionsteam som arbejder med serieproduktion af brændselscellesystemer. Virksomheden ligger på Aalborg Havn. I jobbet vil der være rotation mellem de forskellige arbejdsstationer. Du kommer til at stå op og arbejde med små elektronikkomponenter, så det kræver præcision og fingersnilde. De dygtige og engagerede kollegaer vil sørge for grundig oplæring.

REGNSKABSANSVARLIG MED FRIHED OG ANSVAR TIL JYSK TRANSPORTSERVICE A/S

PeopleFocus ApS søger en dygtig og kompetent medarbejder til Jysk Transportservice A/S som også består af datterselskabet Jysk Dyretransport A/S. Virksomheden er en veldrevet og ambitiøs logistikvirksomhed beliggende i Haverslev. Du bliver en del af en virksomhed hvor kulturen kendetegnes ved at glade kollegaer, er gode kollegaer. smil, hjælpsomhed, respekt og tillid til hinanden er nøgleord der efterleves. Kan du se dig selv i et job med masser af ansvar, alsidige opgaver indenfor regnskab, bogholderi og controlling? Kan du også se fordelene ved at arbejde i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så kan dette måske være et job for dig.

KOMMUNIKATIONS KOORDINATOR

STILLINGEN ER BESAT. TAK FOR INTERESSEN! Til stor international vækstvirksomhed indenfor den grønne omstilling, søger PeopleFocus ApS en kommunikationsmedarbejder. Vi søger en bred profil indenfor de discipliner der hører under kommunikation og presse. Vi kan love dig et job i en af Aalborgs mest spændende og innovative virksomheder, hvor der er fuld fart på, og hvor du bliver udfordret og udviklet hver eneste dag. Er det dig der brænder for det og tænker at dét er lige mig, så tag straks kontakt til os.

Teknisk stærk projektsælger til havne segmentet i hele DK

VI HAR FUNDET OP SYSTEM’S NYE SÆLGER. TAK FOR DEN STORE INTERESSE! PeopleFocus ApS søger endnu en sælger til salgsteamet hos vores kunde OP System A/S. Virksomheden har forrygende travlt og udvider samtidig leverandøraftaler med yderligere eneforhandlinger i Danmark. Du får hele Danmark som legeplads og de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet. Du får ansvaret for salg af materialehåndteringsmaskiner, som OP System A/S har fået eneforhandling af til havne i DK.

Teknisk stærk sælger med hele Danmark som legeplads!

VI HAR FUNDET OP SYSTEM’S NYE SÆLGER. TAK FOR DEN STORE INTERESSE! PeopleFocus ApS søger en skarp sælger til vores kunde OP System A/S. Virksomheden har forrygende travlt og udvider samtidig leverandøraftaler med yderligere eneforhandlinger i Danmark. Du får hele Danmark som legeplads og de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet. Du får ansvaret for salg af nogle af markedets bedste kvalitetsmaskiner og dine kunder finder du primært indenfor recycling.

Skarp og serviceminded lager- og indkøbsassistent – til spændende virksomhed i vækst

PeopleFocus ApS søger en skarp profil til vores kunde OP System A/S i Løsning, med opstart hurtigst muligt. Skal du med på holdet, hvor salg og markedets bedste serviceniveau skal bringe OP System A/S tilbage i førertrøjen? Service i topklasse er en afgørende faktor, og har du styr på lager og indkøb, så er her et job med en spændende varieret arbejdsdag. Har du en god humor, ben i næsen og kan du begå dig godt i et travlt værkstedsmiljø, så har du mulighed for at få foden indenfor i en virksomhed i udvikling og vækst.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.